Ton Engelen Art

Gebouw 32 Unit 2

Zonmaximaal is dé specialist in zonnepanelen. Een maximaal duurzaam energienet, dat is wat wij willen! Dit begint met het installeren van zonnepanelen op elk geschikt dak met als doel, maximale opbrengst. Door jarenlange ervaring leveren wij een gevarieerd assortiment van kwalitatief goede producten en werken wij samen met de beste merken.

Zonmaximaal

Gebouw 32 Unit 8

Onze missie is de wereld bevrijden van wegwerpcadeaus en cadeaubonnen. Wij maken giftboxes in diverse thema’s of stel er zelf een samen in onze webshop: verpakt tot in perfectie met een persoonlijke touch. Wij geloven dat het geven van een cadeau je net zo gelukkig maakt als het krijgen ervan.

Onze bieren op zeer kleine schaal gebrouwen in onze microbrouwerij op C’park bata te Best. Twee schoonbroers met dezelfde liefde en passie voor bier. Door kleine hoeveelheden per batch kunnen zij de bieren brouwen die zij ook echt willen brouwen, niet geschuwd om eens stevig buiten de lijntjes te kleuren.

Brouwerij dorst

Gebouw 32 Unit 3

Zeepgieterij Zeeptopper maakt figuurzeepjes als bedankje, decoratie, cadeautje of als zeepjes voor zeepkettingen. Zeeptopper heeft veel verschillende vormen in ca. 50 kleuren en 40 geuren. Alle zeepjes worden handmatig in eigen Zeepgieterij gemaakt en worden verstuurd naar alle werelddelen. Meer informatie vind je op onze website.

Zeepgieterij Zeeptopper

Gebouw 32 Unit 20A

Website: www.zeeptopper.com